Succesverhalen

Succes vaak kwestie van lange adem

KopTop, een vereniging opgericht door ondernemers om gezamenlijk op te trekken, elkaar te versterken, te helpen en te informeren over alles dat te maken heeft met de toerisme en recreatie in de regio Weerribben-Wieden. Want al die regel- en wetgeving, bestemmingsplannen en omgevingsproblematiek waar men tegenaan kan lopen, is niet makkelijk aan te pakken als drukbezette ondernemer. Ook KopTop heeft in de loop der jaren regelmatig gezien dat vele kwesties van lange adem zijn, waarbij vastbijten en doorpakken twee sleutelwoorden zijn.

KopTop heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als serieuze gesprekspartner bij zowel gemeente als Provincie, maar ook Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en het Waterschap zien in KopTop een belangrijke samenwerkingspartner. Daar is KopTop trots op en dit kan ook alleen maar door steun van de ondernemers in het Weerribben-Wieden gebied.

 

Mede dankzij de inzet van haar bestuursleden, heeft KopTop al heel wat successen geboekt om haar leden te helpen in schrijnende situaties.