ma
06
apr2020
Kerkplein 12, 8325 BN Vollenhove

Ivo Thijssen neemt u in deze workshop mee in de wereld van het bier met als doel het bierrendement en de kwaliteit te verhogen

Van 19.00 tot 22.00

bij Restaurant Robuust

Kerkplein 12, 8325 BN Vollenhove

Programma 1. Biertrends en ontwikkelingen in de markt 2. Hoe maak ik een bierkaart die klaar is voor de zomer? 3. Proeverij met low en no alcohol bieren, de snels groeiende biertrend 4. Hoe maak je medewerkers klaar voor de zomer? 5. Hoe zorg je voor meer bierverkoop? 6. Spelregels en kansen van bier en spijs met kleine proeverij Over Ivo Thijssen Ivo Thijssen is een onafhankelijke biersommelier, Certified Cicerone®, trainer, ondernemer en bierambassadeur. Met de bedrijven Bierbewustzijn.nl en Bierproeven.nu levert hij samen met acht collega’s diensten aan diverse brouwerijen, drankenhandels, horecazaken, horecamedewerkers, bierprofessionals en particulieren. Ivo is specialist in commerciële bierkennis, bier en eten combineren, en het laatste stuk van de bierreis; verkopen, tappen en serveren. De 22 jaar horeca ervaring, gedegen didactische kennis, uitmuntende bierkennis, storytelling en presentatie vaardigheden komen allemaal samen tijdens de trainingen en overige diensten. Het maakt niet uit op welk niveau je bierkennis of interesse is hij zal je motiveren met zijn enthousiasme en passie over het mooiste product ter wereld. De diensten vanuit Bierbewustzijn hebben als doel het bierrendement en de kwaliteit verhogen. Dit doen we door doelgerichte, op maat gemaakte, praktijkgerichte, no-nonsense trainingen, trajecten, opleidingen, advies, workshops, presentaties en inspiraties. Wij geloven in het aanbieden van trajecten op maat met meerdere trainingen en contactmomenten per jaar. Hierdoor kunnen we een constante leeromgeving creëren wat leidt tot echte gedragsverandering en betere resultaten dan enkele ad hoc trainingen.

Download evenement naar agenda

Terug naar evenementenoverzicht